Opinia Timisoarei

Cel mai curat aer din Timisoara! Unde ne rasfatam plamanii? Ne spune primarul Nicolae Robu

TIMISOARA. Cel mai curat aer din oras se respira in centrul istoric, in Piata Sfantul Gheorghe, Piata Libertatii si chiar si in Piata Unirii. O spune primarul Nicolae Robu, extrem de multumit de achizitia facuta de municipalitate. Vorbim despre statia de filtrare a aerului ce a fost amplasata fix langa santierul din Piata Sf. Gheorghe, cumparata in aceasta toamna cu aproape 200.000 de euro.

Intrebat daca este multumit de statie si daca se mai pregateste sa cumpere inca una, primarul ne-a asigurat ca nu reprezinta o prioritate. Cert este ca in jurul ei aerul este extrem de curat.

“Nu ne-am propus sa mai luam una inca acum, pentru ca nu este prioritara. Dar sunt foarte multumit de aerul care este in jurul acelei statii, chiar este o inventie deosebita. Am si fost in zona, orice om pe care l-am intrebat daca se simte aerul mai curat, raspunde fara ezitare, clar, ca asa este. Am discutat cu inginerii care lucreaza in Piata Libertatii, ca ei chiar in Libertatii au simtit ca aerul este mai curat. In perioada imediat urmatoare dupa ce am adus-o s-a simtit, acum nu am mai facut nicio analiza”, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, edilul-sef al Timisoarei.

Voi ce credeti? Este intr-adevar mai curat aerul in jurul statiei de filtrare?

CITESTE SI: Avem prima statie de filtrare a aerului in Timisoara. Unde vom respira cel mai curat aer din oras? FOTO!

Exit mobile version