Opinia Timisoarei

Cei mai meseriasi piloti de raliu din Timis au fost premiati la Gala nationala “Laurii pilotajului auto 2011”

Cei mai buni piloti de raliu din Timis au fost premiati de ACR, cu ocazia celei de-a XXII-a editii a galei nationale “Laurii pilotajului auto 2011”.

Evenimentul a avut loc, sambata, la Centrul de perfectionare in management ACR, din Alba Iulia, iar la festivitate au participat pilotii castigatori ai diferitelor compatitii nationale si judetene organizate anul trecut, dar si organizatori, arbitri, oficialitati locale si reprezentanti ai mass-media.

Delegatia din capitala Banatului a fost condusa de Ladislau Giurisici, organizatorul Campionatului de automobilism si karting Timis, iar pe lista laureatilor, care au si facut deplasarea in orasul Unirii, s-au aflat pilotii Alexandru Krepelka, Sergiu Tirla, Andrei Andy, Marius Giurisici, Raul Tudoreanu, Marcovici Adrian, Mihai Preunca, Darco Pelici, Isabela Isac, Victor Nagy, Ramona Copaceanu, Daniela Zaharie, sportivi care, in 2011, s-au numarat printre castigatorii editiilor de raliu judetene sau nationale.

De remarcat ca pilotul Sergiu Tirla a urcat pe podium si cu selectionata Hunedoarei, in conditiile in care, in 2011, a concurat si pentru o echipa din acest judet. inainte de inmanarea medaliilor si cupelor pregatite de organizatori, presedintele ACR, Constantin Niculescu, i-a felicitat pe toti cei prezenti pentru promovarea automobilismului sportiv, un sport prea putin mediatizat in Romania.

Paradoxal, anumite animozitati adunate de-a lungul concursurilor de anul trecut i-au determinat pe organizatorii galei sa-i “pedepseasca” pe incomozii Diana Iordache si Peter Nemeth, din Timisoara, care, desi s-au numarat printre evidentiatii fiecarei etape de raliu de anul trecut, au fost lasati acasa.

“Poate locul II nu se premiaza la aceste competitii, ci doar locurile I si III! Nu suntem suparati, ci doar putin surprinsi ca nu am facut parte din lotul de piloti din Timis care a fost deplasat la Alba Iulia. Aceste mici sicane nu ne vor impiedica sa spunem, si pe mai departe, ceea ce trebuie spus cand ceva este in neregula la etapele de raliu la care participam”, a precizat profesoara de limba germana, Diana Iordache.

“Organizarea galei a fost perfecta, pacat ca nici macar la acest eveniment nu au fost lasate deoparte unele resentimente personale”, a comentat politista Marcela Brandusa, copilotul Dianei Iordache, care a fost invitata la Alba Iulia de catre reprezentantii ACR Bucuresti.

In replica, Ladislau Giurisici, organizatorul competitiilor de automobilism din Timis, spune ca delegatia din Timis a fost nominalizata de Bucuresti.

„Nominalizarile au fost facute de Bucuresti, si eu am fost invitat, ca si toti ceilalti din Timis. Dar, se cuvine o rectificare: Nemeth Peter a fost invitat, am discutat cu el, dar mi-a explicat ca nu poate veni la Alba Iulia din motive personale. Din nefericire, Diana Iordache nu s-a regasit pe lista invitatilor la gala si as pune aceasta omitere a organizatorilor, ACR Bucuresti, pe faptul ca, uneori, Diana s-a referit in mod negativ la prestatia arbitrilor”, ne-a explicat Ladislau Giurisici.

Gala nationala a ACR s-a incheiat cu o seara festiva, unde buna dispozitiei a curs in valuri…

Exit mobile version