Opinia Timisoarei

Cei doi copilasi, dati disparuti si cautati de sute de oameni, fugisera de acasa pentru ca i-a batut tatal lor

Ies la iveala detalii socante dupa gasirea celor doi frati, dupa o noapte si o jumatate de zi de cautari, in apropiere de Baile Herculane.

Micutii de 3 si 5 ani plecasera de acasa dupa ce fusesera batuti de tatal lor.

O spun politistii dupa ce au stat de vorba cu copiii care au fost descoperiti la 8 km de locuinta lor.

„In urma verificărilor efectuate de polițiști cu privire la situația celor doi frați dispăruți și găsiți în cursul zilei de ieri, 03 iunie, s-a stabilit că aceștia au plecat de la domiciliu după ce ar fi fost agresați fizic de tatăl lor”, transmit reprezentantii IPJ Caras Severin.

Fratii au fost incredintati celor de la Directia pentru Protectia Copilului, iar politistii s-au autosesizat si au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor. Pana acum nimeni nu a depus vreo plangere impotriva tatalui copiilor.

Va reamintim, copiii au fugit miercuri seara. Dupa ce a fost anuntata disparitia micutilor aproape 350 de politisti, jandarmi, pompieri, padurari, salvamontisti, dar si localnici au plecat in cautarea lor pana joi dupa-amiaza cand au fost observati de un sofer, la 8 km de casa parinteasca, pe marginea Drumului National 6.

CITESTE SI: Sistem de termoviziune de la Politia de Frontiera Timisoara trimis pentru cautarea celor doi copii disparuti in Caras – Severin 

Exit mobile version