Opinia Timisoarei

Ceata a dat peste cap traficul de pe Aeroportul International din Timisoara. Mai multe curse inregistreaza intarzieri

UPDATE: Unele dintre cursele aeriene care trebuiau sa aterizeze la Timisoara au avut intarzieri si pana la 3 ore. Doua aeronave au reusit sa aterizeze totusi in capitala Banatului.

Alte doua curse, de Lvov si Cernauti, au aterizat in cele din urma la Sibiu. Deoarece toti pasagerii se indreptau spre destinatii din Italia, compania aeriana a decis sa faca zborurile direct de pe Sibiu, fara escala la Timisoara. O alta cursa, cea de Bergamo, a fost redirectionata catre Aeroportul din Cluj si a aterizat apoi la Timisoara, dar cu intarziere.

Traficul aerian a fost reluat incepand cu ora 14:00 pe Aeroportul International din Timisoara.

____________________________________________________________________________

TIMISOARA. Ceata densa care s-a abatut peste Timisoara luni dimineata a dat peste cap traficul aerian. Mai multe aeronave care trebuiau sa ajunga la Timisoara si sa plece mai departe au inregistrat intarzieri de aproape o ora.

Vizibilitatea in zona pistei este de sub 200 de metri, spune purtatorul de cuvant al aeroportului timisorean. Potrivit Nicoletei Trifan, mai multe aeronave care urmau sa aterizeze in jurul orei 11:00, iar apoi sa decoleze catre alte destinatii mai tarziu, isi continua drumul cu intarzieri de zeci de minute. Ar fi trebuit sa decoleze in jurul orei 12:00.

Zeci de persoane isi asteapta rudele, in sala de asteptare a aeroportului, care trebuiau sa ajunga cu un avion din Bergamo. Acesta a aterizat insa la Cluj, din cauza cetii. Nu se stie inca daca mai soseste in Timisoara sau nu. In cazul in care ceata nu se ridica, pasagerii vor fi adusi de la Cluj cu un autocar, spun reprezentantii Aeroportului Traian Vuia.

Cursele trebuiau sa soseasca de la Cernauti, Lvov, Chisinau, Iasi si Bergamo si sa decoleze mai departe spre Roma, Verona, Valencia, Bergamo si Venetia.

Meteorologii au emis o avertizare de ceata pentru trei judete, printre care se numara si judetul Timis. Ceata nu se va ridica pana dupa-amiaza.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Meteorologii avertizeaza: ceata densa in Timis in a doua zi de Craciun

Exit mobile version