Opinia Timisoarei

Cea mai slaba generatie. Politehnica Timisoara a retrogradat in Liga 3

TIMISOARA. Rusine sa va fie. De la conducatori, pana la ultima rezerva a echipei. Dupa sase ani petrecuti in liga secunda, Poli reusesete sa… retrogradeze, la capatul unui sezon in care a stat bine la capitolul financiar. Materia cenusie din birouri si indolenta jucatorilor a adus insa dezastrul.

Barajul de mentinere in liga secunda a fost un nou dezastru pentru SSU Poli. Dupa ce a pierdut acasa cu 1-2, astazi sub Timpa, alb-violetii au pierdut din nou cu FC Brasov, 0-1. Unicul gol a fost marcat de Angelov in minutul 70.

Un meci slab facut de Poli in media campionatului si in ciuda jucatorilor adusi, dezastrul s-a produs. Unul usor de prevazut atata timp cat echipa a fost condusa din birouri si de pe banca, de cei pusi acolo fara nicio noima.

Dar, este foarte posibil ca Poli sa continue in liga secunda, pentru ca fotbalul romanesc este mereu surprinzator si de calitate indoielnica.

Iata si echipa care a dus astazi Poli in C: Paduraru – D. Radu (Sofran 69′), Mera (cpt.), Bocsan, Pamfile (Oanea 85′) – Birnoi (Iamandache 85′), Ignea, R. Lazar, D. Andrei – Gerbi (Sintean 77′), Ursu.

Exit mobile version