Opinia Timisoarei

Cea mai simpla metoda prin care poti sa reduci factura la caldura! O dezvaluie specialistii de la Colterm

TIMISOARA. Sunteti abonat la sistemul centralizat si vi se pare ca da prea multa caldura caloriferul iarna? Aveti tendinta sa deschideti geamul, insa asta doar va incarca factura la incalzire. Reprezentantii Colterm au gasit solutia cea mai ieftina: va puneti cap termostatic pe calorifer. Costa doar 50 de lei unul, sustine seful interimar al Colterm, Cristian Mircea.

„Este o problema generala in asociatiile de bloc. Unii doresc caldura, altii zic ca este prea cald. In condominiu Colterm nu are voie sa intervina, nu are drept legal de a interveni. Solutia o reprezinta capetele termostatate, este una din solutiile cele mai ieftine, costa 50 de lei bucata. In loc sa deschida geamul ca sa dea caldura afara, omul poate sa-si inchida caloriferul. Fiecare are interesul sa-si scada factura. Asa cum am grija la curent sa nu las becul aprins, asa trebuie sa am grija si la calorifer. Cum pot eu ditamai centrala sa fluctuez atat de mult temperaturile in cat sa fie la etajul 1 cald si la etajul 2 rece?”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Cristian Mircea.

Seful interimar al Colterm sustine ca ar trebui educati consumatorii.

„Trebuie sa ne autoeducam noi, ca si societate, si trebuie sa ne educam si clientii, sa ii invatam cum sa-si reduca cheltuielile. Aceasta este solutia. Mersul la subsol si inchiderea robinetului nu este o solutie. Factura individuala poate avea doar cel care are contor individual”, concluzioneaza directorul societatii de termoficare.

Exit mobile version