Opinia Timisoarei

Cea mai severa infrangere a sezonului. Politehnica Timisoara pierde la peste 20 de goluri diferenta duelul cu Dinamo

TIMISOARA. SCM Politehnica Timisoara a pierdut fara drept de apel duelul cu Dinamo din prologul etapei a XIX-a a Ligii Nationale de handbal masculin.

CITESTE SI: Juniorii de la CFR Timisoara lupta pentru Cupa Romaniei. Care este traseul pana in finala 

Timisorenii au condus o singura data, cand au deschis scorul in secunda 40 a intalnirii si au pastrat acest avantaj alte 52 de secunde. Dinamo a egalat si apoi a preluat conducerea, continuand sa se distanteze pe tabela. In prima parte, timp de 8 minute, Poli nu a reusit sa inscrie, iar gazdele au ajuns la 11-3. In cele din urma, la pauza diferenta era de 13 puncte.

In repriza secunda, Dinamo a continuat sa joace in nota obisnuita, cu toate ca a avut un meci european cu doua zile in urma, iar Politehnica a incercat sa limiteze proportiile scorului. La fel ca in prima parte, timisorenii nu au punctat deloc timp de aproape 10 minute, iar bucurestenii s-au distanta. Astfel, Dinamo a administrat alb-violetilor cea mai dura infrangere a campionatului, 40-19.

Cei mai buni marcatori timisoreni au fostS adoveac si Huta, cate 5 goluri fiecare, iar Chira si Areshidze, ultimul la debut in alb violet, au inscris cate doua goluri. Si-au mai trecut numele pe lista marcatorilor, cate o data, Cîmpan, Marjanovic, Trif, Bordeanu si Szabo.

In aceasta partida, Poli si-a egalat cea mai slaba evolutie din prima repriza din acest sezon, reusind sa inscrie 9 goluri, tot atatea cate a pus pe tabela si in prima parte a meciului cu Sighisoara, din etapa a VIII-a.

Dupa aceasta etapa, Liga Zimbrilor ia o pauza de 3 saptamani pentru a face loc actiunilor loturilor nationale. Politehnica va juca urmatoarea partida in 24 martie, cand in sala Constantin Jude vine HC Buzau.

Exit mobile version