Opinia Timisoarei

Cea mai scumpa savarina din Romania se vinde la Timisoara! Uimitor cat poate costa!

TIMISOARA. Un timisorean a platit o suma uriasa pentru 2 savarine! Nu e o gluma. Povesteste pentru opiniatimisoarei.ro ca i s-a intamplat chiar luni seara la magazinul Auchan din Aradului. Omul a facut mai multe cumparaturi si, in timp, ce punea produsele in cos, i-au facut cu ochiul de pe raft doua savarine. Le-a asezat alaturi de celelalte cumparaturi si s-a indreptat spre casa de marcat impreuna cu sotia.

Preocupat sa ia produsele de pe banda, dupa ce erau scanate, omul nu a fost foarte atent la ce facea casiera, dar, la scurt timp dupa ce au iesit din magazin, intrigata de suma totala, sotia s-a gandit sa verifice bonul.

Nu mica i-a fost mirarea cand a vazut ca in dreptul cutiutei cu doua savarine era trecut pretul de 144, 37 lei.

Timisorenii s-au intors la magazin sa ceara socoteala.

Reprezentantii supermarketului au facut constatarile de rigoare, si-au cerut scuze si au invocat o eroare de sistem, apoi le-au dat clientilor diferenta de bani inapoi.

Timisoreanul se intreaba acum daca astfel de greseli, cu sume mai mici, se pot petrece in mod frecvent, iar clientul sa nu observe. Voi ati patit-o vreodata? Daca da, scrieti-ne la sectiunea comentarii de mai jos!

Exit mobile version