Opinia Timisoarei

Cea mai buna stire pentru tinerii din Timisoara: in cat timp e gata noul skatepark din Parcul Central?

TIMISOARA. Reprezentantii Primariei Timisoara au reusit, in sfarsit, sa finalizeze o licitatie si au gasit o firma care sa lucreze pentru municipalitate, pentru a amenaja parcul de skate mult asteptat de cei mai tineri dintre timisoreni.

Conducerea primariei sustine ca a semnat deja contractul cu firma constructoare si ca saptamana viitoare vor incepe lucrarile.

„Saptamana viitoare urmeaza sa predam amplasamentul si sa inceapa efectiv lucrarile. Acest contract s-a adjudecat la valoarea de 1,7 milioane de lei de catre SC Kasdum. Termenul de executie este de 3 luni”, a explicat primarul Timisoarei.

Este vorba despre aceeasi firma care reabiliteaza Liceul Lenau si care a oprit lucrarile pana cand avea sa lamureasca o problema cu primaria. Lucrarea la skatepark costa aproape 400.000 de euro.

„Tinerii Timisoarei vor avea in curand skatepark omologabil pentru competitii internationale. In procesul de licitatie nu s-a semnalat ca e neva in neregula. Acesta se va amenaja in Parcul Central din Timisoara. Se va degaja terenul de corpuri straine, se va amenaja pista, se va monta un panou de informare cu celule fotovoltaice. Lucrarile de amenajare a spatiului verde in jurul platformei face obiectul unui alt proiect care nu se face in acest an”, explica, recent, edilul sef al Timisoarei.

Noul skatepark va fi construit pe spatiul celui vechi, in Parcul Central, pe o suprafata de 1.268 de metri patrati. Pentru ca parcul sa poata fi folosit si la competitii, vor fi puse rampe din beton prefabricat.

Exit mobile version