Opinia Timisoarei

Ce vrea sa construiasca Primaria Timisoara intre blocurile de locuinte? Lucrarile deja au demarat!

TIMISOARA. In mai multe zone din Timisoara, Primaria a inceput lucrari de amenajare a spatiilor. Dupa ce recent primarul Nicolae Robu anunta ca nu este de acord cu gradinile neingrijite ale timisorenilor, iata ca acum municipalitatea a inceput amenajarea.

Un exemplu este pe strada Dorobantilor din Modern. Oamenii care locuiesc acolo au observat ca de cateva zile utilajele Primariei au inceput o lucrare.

Vrem sa amenajam spatiul dintre blocuri, pe strada Dorobantilor. Vom face in primul rand parcari pentru ca altfel soferii se vor parca pe spatiul verde. Apoi vrem sa avem acolo si putin spatiu verde, vor fi si jardiniere cu flori, va fi frumos la final”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timisoarei.

Lucrarea de pe Dorobantilor s-a oprit, deocamdata, pentru cateva zile, pana cand toate cablurile din zona vor fi bagate in subteran. Muncitorii de la firmele de telecomunicatii s-au apucat de treaba deja.

Si in zona Bucovina se reamenajeaza un spatiu dintre blocuri. Amenajarea aceasta este facuta de catre primarie, dupa mai multe sesizari ale oamenilor din zona.

Se lucreaza deja la proiectul de reamenajare a spatiului dintre blocuri in jurul blocului E75. Mai sunt alte 2 zone de blocuri acolo. In zona E75 e jale. E plin orasul de asa ceva. Vom face o amenajare frumoasa, functionala, cetatenii nu vor mai calca prin noroaie”, a mai spus Robu.

Exit mobile version