Opinia Timisoarei

Ce urmeaza pentru primarul PSD din Timis care a anuntat ca pleaca la Ponta? Anuntul presedintelui interimar Calin Dobra

TIMISOARA. Anuntul primarului comunei Varias, Nicolae Birau, cum ca se alatura partidului Pro Romania, formatiunea condusa de Victor Ponta n-a fost pe placul presedintelui interimar al PSD Timis, Calin Dobra.

Totodata, Dobra a aflat si ca mai multi primari, consilieri judeteni si consilieri locali din Timisoara au avut intalniri cu Victor Ponta marti seara.

CITESTE SI: Victor Ponta n-a convins la Timisoara. Operatiunea de racolare de lideri PSD, un fiasco. Un singur primar si-a anuntat intrarea in partidul fostului premier. Insa dupa ce isi termina mandatul 

Vom avea o discutie in cadrul Biroului Permanent judetean si vom lua o decizie impreuna, in privinta acestui primar. In ceea ce-i priveste pe ceilalti primari care au fost la intalnire cu Victor Ponta, consider ca au fost la o cafea. Atata timp cat actiunile unora nu se vor indrepta impotriva partidului, nu avem ce decizie sa luam impotriva lor”, a declarat Calin Dobra.

Dobra i-a raspuns si lui Victor Ponta care i-a transmis ”sa ramana timisorean, sa nu devina teleormanean, ca s-a cam teleormanizat in ultimul timp si el”.

Am auzit ca Victor Ponta mi-a transmis sa nu ma teleormanizez, vreau sa spun ca eu cred ca atitudinea mea e indreptata strict pe proiectele de dezvoltare ale judetului Timis. Asta e prioritatea mea in aceasta perioada”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Calin Dobra, presedintele interimar al PSD Timis.

Primarul comunei Varias, Nicolae Birau a anuntat ca se va alatura partidului lui Ponta, din partea caruia va candida in 2020 pentru un nou mandat de primar, insa nu va demisiona din PSD pentru a nu-si pierde mandatul de edil.

Exit mobile version