Opinia Timisoarei

Ce trebuie sa faci ca sa primesti 500 de euro lunar? Vezi cine poate beneficia de aceasta suma, timp de un an!

Romanii care lucreaza in strainatate ar putea castiga bani frumosi daca se intorc in tara si se angajeaza. Toti cei care inca nu au implinit 35 de ani ar putea primi, pe langa salarii, 500 de euro in fiecare luna, timp de un an, daca se intorc in Romania si se angajeaza.

Este o initiativa legislativa care va intra in dezbatere saptamana aceasta si care, daca va fi aprobata, ar putea aduce inapoi in tara multi tineri care in prezent lucreaza peste hotare, noteaza romaniatv.net.

„Avem nevoie de forţă de muncă în ţară, mai ales de specialişti. Ne pleacă medicii, profesorii, inginerii, ITiştii şi chiar muncitorii simpli, în special tineri, căci nu sunt plătiţi aşa cum trebuie aici, în ţară. Vrem să-i stimulăm cumva să îşi pună în valoare capacitatea aici, nu peste hotare. Un an, am putea să-i stimulăm să ia mai mulţi bani, chiar decât câştigă acum în afara ţării. Sunt convins că în această perioadă de timp, oamenii îşi vor face un rost aici, acasă,a declarat senatorul UNPR Constantin Popa, unul dintre iniţiatorii legii.

Banii din care ar urma sa fie platiti cei care ar reveni in tara pentru a lucra ar urma sa fie stransi din majorarea pretului pentru anumitor produse.

Citeste mai mult pe romaniatv.net.

Exit mobile version