Opinia Timisoarei

Ce surpriza le pregateste Nicolae Robu romilor din Timisoara in aceasta toamna?

TIMISOARA. Dupa ce a fost acuzat in mai multe randuri de rasism pentru ca a declarat razboi clanurilor de romi care incalca legea si fie fac lucrari la palate fara autorizatie, fie se dau in stamba la nunti si petreceri zgomotoase organizate in Timisoara peste vara, cand dau circulatia peste cap ori tulbura linistea vecinilor, primarul Nicolae Robu vrea sa arate ca lucrurile stau taman pe dos.


Edilul sef a decis sa vina in sprijinul romilor sarmani care nu-si permit sa isi trimita copiii la scoala. Iar pentru asta a dat dispozitie Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Timisoara sa intocmeasca un proiect prin care sa le ofere un ajutor.

Am fost acuzat de discriminare si rasism, departe de mine asa ceva. Ca dovada a faptului ca nu am nicio urma de rasism in mine, am declansat un proiect prin care pregatim un ajutor pentru copiii romilor saraci pentru inceperea scolii. Le vom da rechizite si ghiozdane astfel incat sa poata urma scoala alaturi de ceilalti elevi„, a declarat primarul Nicolae Robu.

In aceste zile se lucreaza la intocmirea unor evidente cu familiile de romi cu copii de scoala pentru a se putea stabili cati elevi au nevoie de rechizite si ghiozdane.

Exit mobile version