Opinia Timisoarei

Ce spun stelistii, dupa victoria cu ACS Poli? ‘A fost un meci foarte important pentru noi. Eram obligati sa castigam’

Desi erau cu gandul la meciul din Champions League, pe care il vor juca marti contra lui Chelsea, ros-albastrii au tratat cu seriozitate maxima partida din campionat cu ACS Poli.
„A fost un meci de campionat foarte important pentru noi, unde eram obligati sa castigam trei puncte. Asa cum am spus-o de foarte multe ori, pentru noi principalul obiectiv este castigarea titlului cu numarul 25″, a spus antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, care considera ca mai sunt echipe care pot pune probleme Stelei, in Liga I: „Cu siguranta sunt multeechipe bune, dar in momentul in care noi tratam fiecare meci asa cum am facut-o in seara asta va fi foarte greu pentru celelalte echipe sa castige impotriva noastra. Ne dorim foarte mult sa marcam repede sa incercam sa facem ce repetam in fiecare zi la antrenament, un pressing agresiv, incercam sa fim din ce in ce mai buni’, a mai spus Reghecamph.
Fostul jucator al Timisoarei, Iasmin Latovlevici a spus ca meciul cu ACS Poli nu a fost pentru el unul special: ” Pentru mine a fost un meci normal, imi fac treaba unde sunt. Am vrut sa castigam si asta s-a intamplat. Am urmarit sa facem un joc cat de cat bun, sa alergam cat mai putin si sa fim suta la suta la meciul cu Chelsea”, a spus Latovlevic..
Exit mobile version