Opinia Timisoarei

Ce se intampla pe lotul 3 al Autostrazii Lugoj – Deva? Ultimele imagini!

TIMISOARA. Lucrarile sunt inaintate bine si a fost avansat termenul de inaugurare pentru acest an pe lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva.

CITESTE SI: N-a mai vazut Timisoara una ca asta! Am putea avea un sens giratoriu suspendat, la 10 m inaltime! Anuntul primarului Nicolae Robu 

Aflat intr-o vizita fulger pe intreg traseul aflat in lucru, ministrul Transporturilor Razvan Cuc a declarat ca acest tronson de autostrada va fi inaugurat cel tarziu in luna decembrie.

DRDP Timisoara a postat o serie de imagini proaspete de pe santierul lotul 3, preluate chiar marti 2 mai.

Antreprenorul de pe lotul 3 A1 Lugoj-Deva a executat, in ultima perioada, printre altele, lucrari de montare elemente metalice panouri fonoabsorbante, lucrari de taluzare, diferite excavatii si umpluturi, montari podet tubular metalic, fixari la parapete median, cofrare/betonare separatoare grasimi, ziduri de pamant armat, precum si asterneri de strat de uzura tip MASF16 in viitorul sens giratoriu al nodului rutier Ilia„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

A1 Lugoj – Deva Lot 3 are o lungime de 21,14 Km, iar constructor este o asociere: JV Teloxim Con SRL / Comsa SA / Aldesa Construcciones SA / Arcadis. Valoarea contractului e de 579.92 milioane lei, termenul de finalizare initial fiind mai 2016.

Exit mobile version