Opinia Timisoarei

Ce se intampla cu noua descarcare pe Autostrada Vestului, la Sanandrei, langa Timisoara? Vestea data de seful CNAIR

TIMISOARA. Noutati importante pentru soferii care folosesc in mod curent Autostrada Vestului si care deocamdata pot ajunge pe soseaua de mare viteza din Timisoara, cel mai aproape, mergand fie la Giarmata, fie la Remetea.

CITESTE SI: Surprize la cel mai colorat si parfumat festival al primaverii la Timisoara! Iata programul de la Timfloralis! 

Aflat intr-o vizita pe tronsoanele in lucru ale autostrazii Lugoj – Deva, seful CNAIR a facut precizari legate si de un nou punct de descarcare de pe Autostrada Vestului, la Timisoara, in dreptul localitatii Sanandrei. Noul drum spre autostrada, de la Timisoara, cu acces de pe soseaua catre Arad, ar putea fi realizat pe bani europeni.

Documentatia tehnica este finalizata, urmeaza sa lansam procedura de achizitie, am identificat o axa in POIM (n.r. Programul Operational Infrastructura Mare), pe siguranta circulatiei. Asteptam acum sa avem validarea si de la organismul intermediar si vom demara procedurile de achizitie publica undeva in aceasta vara, pentru proiectare si executie. Costurile vor fi reglate de piata, iar in studiul de fezabilitate a fost determinat un cost care va fi comunicat tuturor ofertantilor„, a declarat Stefan Ionita, seful CNAIR.

CITESTE SI: Spectacol total de viteza si drift in Timis! In premiera nationala, la 16 ani, Mihai Preunca, pustiul teribil al automobilismului, a aruncat in aer toate pronosticurile la SUPER DETA RALLY-KART&DriftDetaShow 2017 

Directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Infrastructura Rutiera l-a insotit, luni, in vizita pe santiere pe ministrul Transporturilor Razvan Cuc.

Exit mobile version