Opinia Timisoarei

Ce se intampla cu noua descarcare pe Autostrada Vestului, la Sanandrei, langa Timisoara? Vestea data de Horatiu Simion, seful DRDP

TIMISOARA. Veste buna pentru soferii care folosesc in mod curent Autostrada Vestului si care, deocamdata, pot ajuge pe soseaua de mare viteza din Timisoara, cel mai aproape mergand fie la Giarmata, fie la Remetea.

CITESTE SI: Cate tiruri cu marfa vin in Timisoara dinspre Moravita si Resita intr-o zi? Motivul pentru care nu se justifica acum o Centura la 4 benzi

S-au facut pasi importanti pentru un nou punct de descarcare de pe Autostrada Vestului, la Timisoara, in dreptul localitatii Sanandrei, a dezvaluit seful Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, Horatiu Simion, invitat in INTERVIURILE TIMISOAREI, singura emisiune interactiva transmisa LIVE pe Facebook din Timisoara, realizata de Orasul Timisoara si opiniatimisoarei.ro, din studioul HDV.


Suntem in curs de obtinere a tuturor avizelor si promovare la indicatorii tehnico economici prin hotarare de guvern. Dupa ce vom avea hotararea de guvern cu indicatorii aprobati, vom cauta fonduri. Cata vreme avem premier din Banat, sunt increzator ca se vor gasi banii. Ne va ajuta si aceasta lucrare isi va gasi fonduri„, a sustinut ing. Horatiu Simion, in INTERVIURILE TIMISOAREI.

CITESTE SI: Halucinant! Cea mai SCUMPA autostrada va fi in Timis! 240 de milioane de euro pentru 15 km. Dezvaluirea facuta de seful DRDP Timisoara Horatiu Simion 

Noul drum spre autostrada, de la Timisoara, cu acces de pe soseaua catre Arad, ar putea fi realizat pe bani europeni, spunea recent la Timisoara si Stefan Ionita seful CNAIR .

Urmeaza sa lansam procedura de achizitie, am identificat o axa in POIM (n.r. Programul Operational Infrastructura Mare), pe siguranta circulatiei. Asteptam acum sa avem validarea si de la organismul intermediar si vom demara procedurile de achizitie publica undeva in aceasta vara, pentru proiectare si executie„, a declarat Stefan Ionita, seful CNAIR.

CITESTE SI: S-a AMANAT termenul de depunere a ofertelor pentru construirea Centurii de Sud la Timisoara! Cate firme s-au interesat de proiect pana acum? 

Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, Horatiu Simion, a fost invitatul emisiunii INTERVIURILE TIMISOAREI de joi seara, singura emisiune interactiva transmisa LIVE pe Facebook, realizata de Orasul Timisoara si opiniatimisoarei.ro, avandu-i ca moderatori pe Petre Nicoara si Ciprian Voin.

INTERVIURILE TIMISOAREI poate fi vizionata pe pagina de Facebook Orasul Timisoara si pe site-ul opiniatimisoarei.ro in fiecare joi seara de la orele 21.30.

Exit mobile version