Opinia Timisoarei

Ce se intampla cu Gabriela Cristea de la Nora pentru mama? Mirela Boureanu: Gabriela are niste probleme

Subiectul absentei Gabrielei Cristea de la emisiunea Nora pentru mama a fost abordat pentru prima oara de producatori in casa in care au loc filmarile, la mai bine de o saptamana de cand vedeta lipseste de la reality-show.

In emisiunea de ieri, noua prezentatoare a show-ului, Mirela Boureanu, a anuntat ca, pana la acea ora, nu se cunostea inca pe ce perioada va absenta Gabriela si nici macar daca aceasta urmeaza sau nu sa mai revina pe micul ecran.

“Gabriela are niste probleme pe care speram sa le rezolve foarte repede, dupa care sa primim un raspuns clar de la ea. Pana atunci, eu am fost desemnata doar sa o inlocuiesc. Va dati seama ca situatia mea e foarte grea aici, pentru ca trebuie sa invat totul din mers”, a spus Mirela, care a anuntat si faptul ca show-ul de seara, de la ora 20.00, nu se va mai difuza.
Ieri a aparut in presa informatia potrivit careia Gabriela Cristea a decis sa paraseasca show-ul produs de Sinevizyon in urma unor neintelegeri legate de dorinta vedetei de a se retrage.

Exit mobile version