Opinia Timisoarei

Ce se intampla acum pe santierul dintre Podul Mihai Viteazu si Primaria Timisoara, care a dat peste cap traficul in centrul orasului. Foto

TIMISOARA. Inchiderea traficului intre Podul Mihai Viteazu si Primaria Timisoara, pe strada 20 Decembrie (fosta Savinesti) a bulversat intreg traficul din zona centrala a orasului.

CITESTE SI: Timisoara nu devine prea curand singurul oras cu 3 firme de salubritate. Nimeni nu vrea, pentru 6 milioane de euro, sa adune mormanele de gunoaie facute de nesimtiti pe strazi 

Reprezentantii municipalitatii au anuntat ca vor finaliza lucrarea pana cel tarziu miercuri, 9 octombrie, la orele 24.00.

In acest moment se lucreaza chiar la intersectia bulevardului Loga cu strada 20 Decembrie.

Au fost schimbate bordurile, s-au montat tubulaturi subterane, se reasfalteaza carosabilul si vor fi refacute trotuarele.

Nu e doar ceea ce vedem la suprafata. Lucrarile acestea din centru se desfasoara si in subteran, se muta anumite lucruri, unele conducte, se monteaza tubulaturi pentru fire, se schimba si putin geometria, spre exemplu spre Parcul Justitiei trotuarul va fi mai larg„, spune primarul Nicolae Robu.

Maine, cel tarziu poimaine dimineata vor fi gata si marcajele pe 20 Decembrie. Ati remarcat, s-a turnat binderul. Si dincolo, pe Regele Ferdinand, se va finaliza. Am stabilit acum sa inchidem traficul si prin fata primariei, ca sa finalizam tot deodata„, a precizat seful Directiei Tehnice din Primaria Timisoara, Culita Chis.

In acest rastimp, majoritatea strazilor din zona centrala s-au produs blocaje in trafic, iar soferii se plang ca stau zeci de minute in coloane.

Ramane de vazut daca santierul se va incheia la timp, iar in noaptea de miercuri spre joi va fi deschis traficul pe strada 20 Decembrie, de la Podul Mihai Viteazu catre Modex.

Apoi, lucrarile se muta pe b-dul Ferdinand, prin fata Catedralei Mitropolitane.

Exit mobile version