Opinia Timisoarei

Ce necazuri au timisorenii care locuiesc in Dambovita, Steaua si Giroc?

TIMISOARA. Urcati pe biciclete si motoscutere, politistii locali au descins in Steaua, Giroc si Dambovita unde au stat de vorba cu localnicii pentru a stabili care sunt cele mai grave probleme cu care se confrunta in cartiere, dar si pentru a cerceta daca anumite plangeri ajunse la primarie se confirma in teren.

Oamenii s-au plans ca vagabonzii aciuati in zona si cainii maidanezi le fac viata un calvar.   Acestora li se adauga tinerii care obisnuiesc sa bea la colt de strada si sa asculte muzica pana la ore mici din noapte. Strazile pe care misuna cainii si fac galagie tinerii sunt Alunis, Vanatorilor, Musicescu, Harniciei, Poienitei, Pogonici, Parcul Clabucet.

Timisorenii au mai spus ca nu au suficiente locuri de parcare, iar langa parcul de pe strada Mures isi fac veacul boschetari.

Politistii locali au descoperit si rampe clandestine de gunoaie pe Musicescu si Cercului, precum si pe terenul aflat la intersectia cu Diminetii. Deseuri erau depozitate si pe strada Traian Vuia, dar si pe bulevardul Dambovita. 6 masini erau abandonate pe strazile Musicescu si Ranetti.

Exit mobile version