Opinia Timisoarei

Ce meci nebun! Derby-ul Banatului din Cupa Romaniei la fotbal feminin, castigat de CFR Timisoara

TIMISOARA. Un meci peste asteptari, un meci nebun, cum ne-am dori sa vedem main des. Terenul sintetic de la baza Dan Paltinisanu a fost astazi scena de desfasurare al unei partide nerecomandate cardiacilor. CFR Timisoara, reprezentanta de podium a Superligii a intalnit divizionara secunda din Becicherecu Mic intr-un joc si cu multe orgolii, contand pentru optimile de finala ale Cupei Romaniei.

CITESTE SI: Escroc prins in flagrant de politistii din Banat! Cum a incercat sa pacaleasca mai multi oameni?

„Oaspetele” au inceput jocul mai bine si Cristina Linul a reusit o dubla de exceptie pentru un foarte surprinzator 2-0, scor la care „feroviara” Denisa Heisu a si fost eliminata (minutul 41). Totusi, pana la pauza, Mihaela Molnar a redus din handicap, iar repriza a doua se anunta incendiara.

CITESTE SI: Timisoreni, vreti sau nu piatra cubica pe strazi? Veniti sa va spuneti parerea!

Loredana Sas, una din cele mai bune jucatoare de fotbal ce joaca in Romania a egalat transformand o lovitura libera, apoi Larisa Sirbovan a adus CFR-ul in avantaj, 3-2. Meciul era insa departe de final… Cristina Linul a reusit tripla, egaland pentru trupa din Becicherec, dar in minutul 89, un sut trimis de Sas este deviat in propria poarta de Claudia Puca. 4-3 pentru CFR, care merge astfel mai departe, dar la capatul unui joc in care ambele grupari meritau calificarea.

Exit mobile version