Opinia Timisoarei

‘Ce ma, nu puteai sa franezi?’. Mecanic de locomotiva agresat de martorii accidentului de tren de langa Timisoara. Video

TIMIS. Cativa localnici din Dudestii Noi, care au fost martori la fata locului la accidentul de tren de vineri, au sarit la gatul mecanicului de locomotiva, dupa ce garnitura pe care o conducea a lovit o masina, iar o fata de 14 ani a fost ranita.

CITESTE SI: Cand i-a vazut, a rupt-o la fuga mancand pamantul. Decizia neasteptata a unui tanar care i-a facut curiosi pe jandarmi 

Dovada stau imaginile postate pe retelele de socializare de un martor care se afla in zona si a filmat momentele de dupa impact.

In imagini se vad oamenii care ii reproseaza mecanicului faptul ca nu ar fi franat la trecerea la nivel cu calea ferata.

Ce ma, nu puteai sa franezi?„, i-a spus unul dintre oamenii prezenti la locul accidentului. Raspunsul mecanicului a venit imediat:”Am sunat, am franat, degeaba! Ce să franez

Reprosurile oamenilor au continuat la adresa mecanicului.
N-ai sunat nimica si n-ai franat nimica, ma!„, strigă un barbat la mecanic.
Da, domne, dar sunati foarte încet„, i-a spus un altul.

Vorbiti ba cu aia să schimbati trenurile astea, dati-le foc ba„, a strigat un alt barbat.

Va reamintim, vineri, in jurul 13.30, la Dudestii Noi, un tren care circula din directia Sannicolau Mare a lovit in plin un autoturism, la o trecere la nivel cu calea ferata semnalizata cu crucea Sfantului Andrei, respectiv indicator Stop. Nu are bariera si nici semnale acustice ori luminoase, iar soferul nu s-a asigurat.

Barbatul de 49 de ani care se afla la volan a scapat nevatamat, insa o tanara de 14 ani a fost ranita si a ajuns la spital.

Soferul va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa.

Sursa foto: Fail Trafic

Sursa video: Nicu Voicu

Exit mobile version