Opinia Timisoarei

Ce le-a marturisit procurorilor mama care si-a ucis copilul la Timisoara. Educatoarea, dusa in Arestul IPJ Timis. Video

TIMISOARA. Audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis in aceasta dupa-amiaza.

CITESTE SI: Mama care si-a ucis fetita la Timisoara, audiata de procurori. Ce au stabilit medicii de la Clinica de Psihiatrie de pe Vacarescu

CITESTE SI: Ce ar fi impins-o la crima pe educatoarea din Timisoara care si-a omorat copilul? Marturiile apropiatilor. De ce nu a fost testata psihologic

CITESTE SI: Crima care a zguduit Timisoara scoate la iveala detalii infioratoare. Mama, educatoare de gradinita, care si-a ucis fetita de 4 ani, dusa in catuse la spital. Cine se mai afla in casa in momentul omorului 

Oana Net, educatoarea din Timisoara care i-a curmat zilele propriului copil, a stat de vorba cu procurorii.

Femeia de 38 de ani a raspuns intrebarilor anchetatorilor, iar la capatul a peste 3 ore de discutii, magistratii au emis Ordonanta de retinere.

Femeia le-a spus procurorilor ca nu are o explicatie logica pentru ceea ce a facut. A sustinut doar ca tot ce o macina in ultima vreme era divortul de sotul ei si ca la asta s-a gandit intens. Era ingrozita de gandul despartirii si crede ca asta i-a intunecat mintile.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au decis sa o retina pentru 24 de ore pe Oana Net. Aceasta a si fost transferata, incatusata, in Arestul Inspectoratului de Politie Timis.

Maine dimineata, femeia va fi prezentata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Va reamintim, Oana Net a parasit Spitalul Judetean Timisoara in cursul diminetii si a fost dusa pentru un consult la Clinica de Psihiatrie de pe strada Vacarescu, unde doctorii au stabilit ca poate fi audiata de anchetatori.

Femeia a fost internata peste noapte, sub escorta, la ATI la Spitalul Judetean Timisoara dupa ce le-a spus politistilor care faceau cercetari la locul crimei ca ar fi baut erbicid. Tanara de 38 de ani a sustinut ca a inghitit substanta toxica pentru a se sinucide, la scurt timp dupa comiterea teribilei crime.

***

Va reamintim, aseara tarziu, femeia a sunat la 112 sa anunte ca si-a omorat fetita de 4 ani. Politistii au fost nevoiti sa intre in forta in casa de pe strada Tibrului din cartierul Ronat, intrucat mama s-a incuiat si a refuzat sa deschida.

In momentul crimei, in locuinta, intr-o alta incapere se afla strabunica micutei care, insa, la 84 de ani, batrana si bolnava, nu a auzit si nu a banuit nimic.

Trupul neinsufletit al micutei a fost preluat de medicii legisti pentru autopsie.

Vom reveni cu amanunte in acest caz.

Exit mobile version