Opinia Timisoarei

Ce infrangere dura! BC Timisoara pierde la scor in deplasarea de la Steaua

Penultima etapa a turului din Top 6 al Campionatului National de Baschet a insemnat cea mai severa infrangere pentru BC SCM Timisoara. A fost un neverosimil 67-95, pe terenul Stelei, o infragere drastica, venita dupa un meci excelent contra liderului U Cluj.

CITESTE SI: Timisul isi ia DRONA! Aparatul, pe lista de cumparaturi din acest an a Consiliului Judetean. Cine o va folosi? 

Banatenii au pacatuit la multe capitole in acest joc, mai ales la „trite”, altadata puncte forte, astazi unul mai mult decat dezamagitor. Banatenii au reusit sa transforme doar trei aruncari din afara careului, din 21 de incercari, in timp ce Steaua a dat 14 trite din 24 de „suturi”!

Steaua a dominat clar din primul minut (7-0) si s-a distantat logic, pe fondul unui joc bun, fara replica din partea adversarilor. A fost 28-14 dupa primul sfert, 51-28 la pauza mare si un maxim de +32 pentru bucuresteni spre sfarsitul sfertului 3, 72-40. Banatenii au castigat doar ultima perioada de 10 minute, prea putin, insa, sa spele imaginea unui meci nereusit.

CITESTE SI: O piata cum nu s-a mai vazut in Timis, pregatita de inaugurare 

Malesevic de la Steaua a fost cel mai bun marcator al partidei, cu 19 puncte, dar, atentie 3 din 3 de la trei puncte, 2 din 2 de la libere si 4 din 6 de doua puncte. De la banateni, Popa Calota a fost cel mai bun marcator, cu 15 puncte.

Pentru Timisoara, care are o victorie si trei infrangageri in Top 6 si 11-11 per total urmeaza meciul pentru locul 5 in acest minicampionat al primelor clasate cu Pitestiul, in weekend.

CITESTE SI: Ajutorul de milioane de euro pentru Colterm. Subventia uriasa pentru caldura si apa calda a timisorenilor 

Exit mobile version