Opinia Timisoarei

Ce incepe prost se termina bine! Victorie de senzatie pentru Timisoara Saracens. FOTO!

TIMISOARA. Debutul campionilor de la Timisoara Saracens a fost impotriva celui mai puternic adversar! Si ce meci a fost. Baimarenii, cu mai multe meciuri in picioare, veneau pe Bega cu o victorie la activ (in prima etapa, runda cand Timisoara a stat), dar si cu gandul de a razbuna esecul din finala Cupei Romaniei, contra banatenilor. De cealalta parte, Timisoara, cu cateva absente importante nu isi puteau dori altceva, decat victoria.

A iesit un meci excelent. O buna propaganda sportului cu mingea ovala. Banatenii au inceput in atac, dar fara sa domine clar. Chiar si asa, Vali Calafeteanu a trecut de doua ori pe langa deschiderea scorului, ratand doua penalitati. De cealalta parte, morosenii au prins curaj si pana la finele primei parti au intrat in avantaj cu 9-0 Maravunawasawasa Ratu Taniela Rawaqua a reusit sa transforme doua penalitati (din trei), plus un drop.

De la 0-9, banatenii au evoluat cu o alta fata in partea secunda. Opriti incorect in cateva situatii de arbitri, dar impinsi de la spate si de public, balonul a stat in proportie de 80% doar in jumatatea adversa. Fercu, dupa ce a „spart” defensiva adversa, Drenceanu dupa o actiune colectiva si apoi Zaharia, dupa o faza inteligent gandita de Burcea au reusit trei eseuri, primul transformat de Calafeteanu, iar al doilea chiar de Fercu. 19-9 si nimic nu se mai putea intampla pana la final, chiar daca Maravunawasawasa a mai reusit o penalitate, care a adus bonus defensiv pentru oaspeti.

Scor final, 19-12, si campioana incepe cum trebuie noua editie de Superliga!

Foto: Virgil Simonescu

Exit mobile version