Opinia Timisoarei

Ce facem de 1 Decembrie la Timisoara: mergem la defilarea militara de 8 minute, la Targul de Craciun si la concerte. Iata intreg programul de Ziua Nationala

TIMISOARA. Timisorenii vor putea sarbatori si anul acesta Ziua Nationala a Romaniei in strada, la evenimentele organizate, insa doar respectand restrictiile din pandemie.

CITESTE SI: Peisaj de poveste la Muntele Mic. Tot mai aproape de deschiderea partiilor. Video 

Vom avea cea mai scurta parada militara din istorie, dar si deschiderea Targului de Craciun si aprinderea iluminatului festiv de sarbatori. De asemenea, pe scena din Piata Libertatii va fi organizat un concert, la care vor putea participa doar cei care prezinta certificatul verde.

Iata programul Zilei Nationale, pe ore!

11.00 – 11.03 – Intampinarea oficialitatilor, prezentarea onorului, salutarea Drapelului de Lupta, intonarea Imnului National al Romaniei.
11.03 – 11.10 – Oficierea serviciului religios.
11.10 – 11.16 – Discursuri.
11.16 – 11.22 – Depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori.
11.22 – 11.30 – Defilarea Detasamentului de Onoare.

18.00 – Aprinderea iluminatului festiv de sarbatori in centrul Timisoarei, deschiderea Targului de Craciun si spectacol dedicat Zilei Nationale a Romaniei – spectacol Ansamblul Timisul – solisti invitati: Olguta Berbec, Angelica Flutur, Razvan Rados, Petrica Miulescu-Irimica – feat. TM GROOVE.

Exit mobile version