Opinia Timisoarei

Ce fac firmele de economie sociala si cu ce ii ajuta pe cei ce au nevoie de ajutor? Aflati la un targ ce are loc la Timisoara!

TIMISOARA. Ce sunt intreprinderile de economie sociala, cu ce se ocupa ele, cu cine lucreaza si care este rolul lor in dezvoltarea comunitatilor? La aceste intrebari veti afla raspuns daca participati la un targ de economie sociala in perioada 13 – 15 aprilie.

Intrarea este gratuita pentru oricine doreste sa afle raspunsul la aceste intrebari la primul Targ National de Economie Sociala din tara noastra, ce va fi gazduit de Casa Tineretului din Timisoara.

In total vor fi 40 de expozanti. Este vorba despre intreprinderi romanesti de economie sociala, cooperative, institutii de micro-finantare, furnizori de servicii sociale si altele, organizatii civice in productia si distributia de bunuri, cu si fara componente de incluziune sociala, in scopul promovarii acestora.

Totodata, are loc si o conferinta cu participare internationala care va lamuri rolul parteneriatului in dezvoltarea economiei sociale. Cei curiosi sa ia parte la aceasta vor afla care este stadiul dezvoltarii economiei sociale in tara noastra, care sunt formele de organizare ale acesteia, care sunt provocarile si oportunitatile pentru incheierea parteneriatelor de tip public-privat, dar si cum pot fi promovate cele mai bune practici in domeniu.

Exit mobile version