Opinia Timisoarei

Ce aparat sau filtru de cafea este mai potrivit pentru dumneavoastra?

Există atât de multe filtre și aparate de cafea din care puteți alege. Iată cum să găsiți unul care să se potrivească gustului, bugetului, spațiului și programului dvs.

Există atât de multe moduri de a face cafea, de la cafetiere automate cu picurare la prese franceze, de la dispozitive de turnare la aparate de espresso, de la aparate de preparat cu o singură porție la aparate de preparat la rece – și multe altele. Fiecare tip de filtru și aparat de cafea face o ceașcă de cafea distinctă și necesită diferite cantități de efort, bani, timp și spațiu.

Cu opțiuni aparent nesfârșite, totul poate părea un pic copleșitor. Așa că am simplificat lucrurile. Citiți mai departe pentru cele mai frecvent întânite tipuri de filtre și aparate de cafea, astfel încât să puteți găsi ceva care este perfect pentru dvs.

Cumpărați un aparat de cafea tip espressor dacă:

Așadar, pe care ar trebui să o cumpărați? Alegeți un aparat de cafea tip espressor Philips complet automat și veți apăsa un buton și veți avea un shot în mână, proaspăt măcinat și perfect presurizat în mai puțin de 2 minute.

Dacă sunteți mai degrabă un amator de DIY, alegeți un aparat de cafea care este semiautomat. Acest model are nevoie de aproximativ 5 minute pentru a se încălzi și a livra cafeaua. Trebuie să apăsați pe măcinare, să îndesați zațul proaspăt în portafiltrul și apoi să îl transferați pe partea de preparare. Ambele aparate macină și prepară și vă permit să preparați și laptele la aburi.

Cumpărați o presă franceză dacă:

Aparatele de cafea cu presă franceză nu sunt doar elegante, dar pot oferi, de asemenea, o ceașcă de cafea mai groasă și mai corpolentă.

Cumpărați un filtru de cafea manual portabil cu o singură porție dacă:

Pot aceste dispozitive compacte, manuale, să ofere rezultate de calitate de cafea la domiciliu? Cu siguranță!

Cumpărați un aparat de cafea cu preparare la rece dacă:

Deci, pe care ar trebui să o cumpărați? Un aparat de cafea cu preparare la rece este simplu de configurat, iar în 24 de ore vă face o carafă de sticlă plină de delicii reci și concentrate pe care le puteți bea timp de o săptămână sau mai mult. Pur și simplu adăugați apă rece (un raport de 50:50 funcționează bine) și turnați-o peste gheață, sau adăugați apă clocotită la concentrația preferată pentru o infuzie fierbinte de dimineață; este gata în câteva secunde.

Cumpărați un filtru de cafea cu picurare automată dacă:

Cumpărați un filtru de cafea cu turnare dacă:

Iată cum stă treaba: aparatele de cafea pour-over sau cu turnare sunt perfecte pentru toate tipurile de băutori de cafea. Dacă doriți, puteți personaliza toate variabilele – cântăriți și măcinați cu precizie boabele de cafea, încălziți apa la o anumită temperatură cu ajutorul unui ceainic cu gât de gâscă și apoi turnați-o cu grijă peste zaț pentru a le satura uniform – dar puteți, de asemenea, să preparați o ceașcă de cafea obișnuită, bună și tare, fără complicații, cu orice boabe de cafea măcinate mediu-fine, în aproximativ 5 minute.

Exit mobile version