Opinia Timisoarei

Ce a patit un oltean care i-a spart fata unui politist din Timisoara, apoi a dat bir cu fugitii?

TIMISOARA. A gonit cu masina prin Timisoara, cu politistii pe urmele lui, iar atunci cand oamenii legii au incercat sa-l retina, l-a lovit violent pe unul dintre agenti si a disparut. Este vorba de un barbat din Mehedinti care a fost prins dupa cateva luni de la acest incident  in Drobeta Turnu Severin. Acum va fi dus in fata judecatorilor timisoreni cu propunere de arestare preventiva pentru ultraj.

In aprilie, un echipaj al Politiei Rutiere Timisoara, aflat in trafic, i-a facut semn unui sofer care conducea o masina cu numere de Bulgaria, sa traga pe dreapta. Barbatul de 39 de ani aflat la volan, in loc sa se conformeze, a calcat pedala de acceleratie pe Calea Sagului.

Agentii de la Circulatie s-au luat dupa el. L-au urmarit pana in zona Girocului unde individul a abandonat masina si a luat-o la sanatoasa. Cand politistii au incercat sa-l imobilizeze, soferul l-a lovit cu toata puterea in plina figura pe unul dintre politisti si nu s-a oprit din fuga nici cand colegul acestuia a tras un foc de arma. Agentul agresat a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Dupa luni de cautari, soferul fugar, pe numele caruia fusese emis mandat de arestare, a fost ridicat din orasul Drobeta Turnu Severin si adus la Timisoara unde va fi cercetat pentru ultraj in forma agravanta asupra unui politist.

Barbatul risca ani buni de inchisoare.

Exit mobile version