Opinia Timisoarei

Ce a facut presedintele Traian Basescu, dupa investirea noului ministru al Justitiei

Presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, si mai multi ministri au ras, luni, la Cotroceni, dupa investitura lui Robert Cazanciuc.

Inainte de ceremonie, aflat la Parlament, Crin Antonescu a fost intrebat de jurnalisti daca va merge la Palatul Cotroceni la depunerea juramantului, el raspunzand afirmativ si invocand ceremonialul care presupune prezenta presedintilor celor doua Camere.

La sosirea in sala unde urma sa aiba loc ceremonia de la Cotroceni, Antonescu si Zgonea au dat mana cu consilierii lui Traian Basescu. Ei au si schimbat cateva cuvinte si au ras.

La finalul ceremoniei, presedintele Traian Basescu le-a multumit pentru prezenta premierului si presedintilor Camerelor. „Cu sampania e ca la Guvernul Boc, nu avem”, a incheiat Traian Basescu, razand. El s-a indreptat apoi spre Ponta, Antonescu si Zgonea si a stat de vorba cu acestia, mai multe minute, timp in care au ras de mai multe ori.

La un moment dat, Basescu a strigat, tot razand, catre Stroe: „Cum e cu fiola?”. Ministrul de Interne a venit catre presedinte. Ei au schimbat cateva cuvinte, razand, atmosfera fiind vizibil relaxata.

Grupului i s-au mai alaturat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, vicepremierul Liviu Dragnea, consilieri ai presedintelui.

De asemenea, Basescu a mai stat de vorba si cu ministrii Dan sova, Daniel Constantin si Nicolae Banicioiu.

Noul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, a depus, luni, juramantul de investitura la Cotroceni.

Exit mobile version