Opinia Timisoarei

Caz socant intr-un liceu din Timisoara! Elev ‘violat’ cu matura de doi colegi in camin?

TIMISOARA. Strigator la cer! Un pusti de numai 13 ani a fost supus unor chinuri inimaginabile in caminul Liceului Sportiv Banatul din Timisoara. Baiatul ar fi fost ‘violat’ cu coada unei maturi de doi colegi mai mari, cu care impartea camera.

Nenorocirea s-a petrecut aseara, in jurul orei 22.00, pe cand copilul iesea de la dus.  Baiatul avea doar prosopul pe el cand cei doi colegi mai mari au inceput sa-l sicaneze. Apoi, l-ar fi imobilizat si ar fi incercat sa-i introduca in anus o coada de matura si un dop de pet.

Dupa ce a fost agresat, copilul si-a sunat parintii care au dat imediat alarma la 112.

Cei doi baieti care l-au suspus torturii au fost retinuti pentru 24 de ore. Este vorba de doi elevi de 17 si 18 ani.

Tatal unui copil de 13 ani a sesizat aseara politia de faptul ca acesta a avut un incident cu doi colegi de camera. La fata locului, politistii au stabilit ca baiatul de 13 ani, dupa ce a iesit de la dus a avut o altercatie verbala cu cei doi colegi, in urma careia, acestia au hotarat sa-i aplice o corectie. Tinerii, care au 17, respectiv 18 ani, sunt banuiti de tentativa de viol. Politistii de la Biroul Investigatii Criminale au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de viol, procedandu-se la retinerea pentru 24 de ore a celor doi tineri. Acum se afla la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, cu propunere de arestare preventiva„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant IPJ Timis.

Pustiul agresat sexual este din Orsova, iar cei care l-au chinuit sunt din Nitchidorf, respectiv Bulgarus.
In total, in camera stau sase elevi, iar politistii vor verifica cine ar putea fi tras la raspundere, daca exista sau nu cineva insarcinat sa ii supravegheze.

Aseara a avut loc incidentul, in jurul orei 10.00, pe camerele video, din ce s-a vazut pana acum, pentru ca inca se mai fac cercetari. Totul a pornit dintr-o joaca, dupa care s-a retras copilul de 13 ani in camera lui. Cei doi au mers in camera dupa el si se presupune ca elevul de clasa a VII-a a fost molestat cu o matura. Peste ei a intrat un alt copil de clasa a IX-a, care acum a fost si el chemat la Parchet sa dea declaratii in calitate de martor, dar deja a plecat de acolo. Copilul molestat si-a anuntat tatal, care a sunat imediat la politie. Supraveghetorul nu a anuntat politia nici macar dupa miezul noptii,  iar noi am fost anuntati abia dupa ora 3 dimineata. Toti cei trei copii sunt inmatriculati la cluburi din judetul Timis, joaca fotbal„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Aura Danielescu, inspector scolar general al ISJ Timis.

UPDATE: Medicii care l-au consultat pe baiat spun ca exista urme de agresiune, dar nu si de penetrare. Elevii care l-au chinuit sunt retinuti pentru 24 de ore si vor fi prezentati judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Deocamdata, sunt cercetati pentru tentativa de viol.

UPDATE: Cei doi elevi care au agresat sexual un baiat de 13 ani de la Liceul Sportiv din Timisoara au fost arestati preventiv de catre magistratii de la Judecatoria Timisoara. Cercetarile continua, cei doi elevi de 17, respectiv 18n ani, fiind acuzati de tentativa de viol.

Exit mobile version