Opinia Timisoarei

Caz socant in Banat! Viol intre copii! Cum a fost santajata o copila de 13 ani

Un caz socant a cutremurat un intreg oras din Banat. O copila de numai 13 ani a fost violata de un baiat cu doar 2 ani mai mare. Scenele au fost filmate, iar fetita, mai apoi, santajata.

Totul s-a intamplat in orasul Oravita, in noaptea de 16 pe 17 septembrie. Fata de 13 ani a fost atrasa de un baiat mai mare, pe care il cunostea, intr-o locuinta din vecinatatea Garii. Acolo era un alt pusti de 15 ani care a fortat-o pe copila sa intretina cu el relatii sexuale. Scena violului a fost filmata cu telefonul mobil.

Pentru a o determina pe fata sa se culce si cu alti prieteni de-ai agresorului, acesta a amenintat-o ca, daca nu se supune, fie va pune imaginile pe internet, fie le va trimite familiei.

Mama copilei avea sa afle de nenorocire in 22 septembrie, moment in care a si anuntat Politia.

In noaptea de 16/17 septembrie, un minor de 15 ani, aflat intr-un imobil de pe raza localitatii Oravita impreuna cu o minora in varsta de 13 ani, prin intrebuintarea de amenintari si acte de violenta, ar fi intretinut relatii sexuale cu aceasta. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol si santaj. Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a banuitului„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Cecilia Danet, purtator de cuvant al IPJ Caras Severin.

Fata a fost supusa unui control si i-a fost intocmit un certificat medico-legal care atesta actul sexual. Baiatul de 15 ani a fost arestat in aceasta dupa-amiaza de Judecatoria Oravita, pentru 30 de zile.

Exit mobile version