Opinia Timisoarei

Caz socant. Femeie gasita moarta in curte, iar iubitul spanzurat

Tragedie intr-o localitate din Banat, unde o femeie si iubitul acesteia au fost gasiti morti intr-o gospodarie din Caras-Severin.

CITESTE SI: Politist local izbit cu masina de un sofer prins ca parcase ilegal pe o strada din centru la Timisoara. Agentul ranit, dus de urgenta la spital 

Nenorocirea s-a petrecut in comuna Farliug. Femeia in varsta de 41 de ani a fost gasita zacand intr-o balta de sange in curtea casei sale. Cea care a facut descoperirea a fost chiar fiica. Aceasta a sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei si politiei. Din nefericire, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic.

Fiica victimei l-a cautat apoi pe iubitul mamei, in speranta ca acesta ii va spune ce s-a intamplat. Barbatul de 50 de ani a fost gasit intr-un sopru din apropierea casei, spanzurat.

Politistii fac acum cercetari pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat.

Din primele date, se pare ca intre cei doi erau tensiuni de mai multa vreme. Femeia i-ar fi facut reprosuri barbatului, iar acesta, intr-un acces de furie, ar fi omorat-o. Cand si-a dat seama de ceea ce a facut, acesta s-a spanzurat.

Exit mobile version