Opinia Timisoarei

Cati tantari pot ataca un singur om. Imaginea zilei vine de la margine de Timisoara

TIMISOARA. Tantarii au inceput sa puna stapanire pe oras in ultimele sapamani, in ciuda stropirilor care i-au trezit zile intregi pe timisoreni cu noaptea-n cap, intrucat o parte din tratamente au fost facute din aer cu un avion utilitar zgomotos ce zbura la joasa inaltime dimineti la rand.

O fotografie postata de un timisorean care se plimba cu bicicleta la marginea Timisoarei, in apropiere de Giroc, a starnit reactii in mediul virtual. Aceasta ii infatiseaza omului picioarele acoperite pur si simplu de tantari.

De agresivitatea si numarul insectelor se plang timisorenii in ultima perioada pe retelele de socializare.

Nu putem iesi afara cu copiii in propia curte ca ne ciuruiesc tantari. Avionu ala cand stropeste, stropeste doar cu apa. Chiar nu se mai poate asa„, i-a scris un timisorean primarului.

Ne omoara tantariiiiiiiiiii ,parca a umblat in avion aiurea prin oras, a stropit cu coronavirus sau altceva ,dar pentru tantari nimic„, a notat un altul.

ȚÂNȚARII ne termina, când va ocupați de ei?„, l-a intrebat un alt timisorean pe primar.

Edilul a dat vina pe ploile foarte dese din ultima vreme si i-a indemnat pe oameni sa se… roage.

Rugati-va sa nu mai ploua!„, le-a transmis Nicolae Robu timisorenilor.

Ploile foarte dese din ultima vreme au facut ca substantele imprastiate de firma Coral Impex, angajata de Primaria Timisoara, sa nu isi faca efectul asteptat, iar nesuferitii tantari sa se inmulteasca.

Prima runda de tratamente impotriva insectelor a fost in mai, iar in ultima parte a lunii iunie s-a desfasurat cea de-a doua.

Serviciul de dezinsectie si deratizare a fost incredintat firmei Coral Impex pe 4 ani, avand o valoare de aproape 4 milioane de euro.

FOTO: Facebook

Exit mobile version