Opinia Timisoarei

Cateodata si-o cauta! ‘Dusmanii’ parcarilor regulamentare din Timisoara!

TIMISOARA. Problema parcarilor este una care exista si in Timisoara, ca in orice alt oras mare din tara. Cu toate acestea, sunt situatii in care soferii sunt indisciplinati si parcheaza aiurea si daca au locuri  disponibile.

Timisorenii ii taxeaza pe cei care parcheaza dupa pofta inimii de fiecare data cand au ocazia, mai ales pe retelele de socializare. Dovada stau si fotografiile pe care cititorii nostri le-au trimis pe adresa redactie@opiniatimisoarei.ro

In imagini se vede cum un oltean, cu numere de inmatriculare in judetul Gorj si-a parcat masina nu intr-o zona cu parcari amenajate, ci pe trotuar. Cititorul care ne-a trimis aceste fotografii spune ca soferul masinii din imagine ar fi avut alternativa de a parca pe un loc amenajat deoarece erau destul de multe astfel de locuri libere, insa, cel mai probabil a vrut sa fie cat mai aproape de locul unde avea treaba.

Din pacate, din cauza parcarii in acea zona, trecatorii s-au strecurat cu greu intre masina si cladire pentru a trece mai departe in drumul lor.

 

Exit mobile version