Opinia Timisoarei

Cate proiecte pentru fonduri europene a scris Administratia Robu pana acum pentru Timisoara? NICIUNUL! Pregateste insa linia de metrou

TIMISOARA. Niciun proiect european scris pana acum de Administratia Robu. Idei exista insa, ne asigura primarul Timisoarei. Una dintre ele este si linia de metrou anuntata de primar.

Intrebat cate proiecte a scris Administratia Robu pentru Timisoara, primarul a raspuns foarte senin: niciunul. Explicatia a venit imediat: nu se cunosc specificatiile de aplicare pentru urmatorul exercitiu financiar.

„Nu putem sa scriem efectiv proiecte, pentru ca inca nu cunoastem specificatiile de aplicare. Nu este inca adoptat Ghidul aplicantului, insa noi suntem pregatiti cu ideile de proiect. Scrierea proiectelor nu ia chiar atat de mult timp. Nu le pot dezvalui, pentru ca vom fi intr-o competitie si nu vreau sa dezvalui ideile de proiect ale Timisoarei pana nu vom fi pregatiti sa si depunem dosarele de obtinere de fonduri. Vom avea, in orice caz, proiecte de valori foarte foarte mari si vom avea proiecte multe. Asta pot garanta”, a spus Robu, pentru opiniatimisoarei.ro.

Edilul ne-a marturisit ca linia de metrou este doar una dintre idei, daca Uniunea Europeana va da fonduri pentru asa ceva.

„In masura in care specificatiile vor permite, va intra, sigur ca va intra. Din tot ce-am prezentat pana acum, vom transpune in proiect de finantare europeana tot ce se va dovedi eligibil in exercitiul financiar 2016–2020”, a conchis primarul.

CITESTE SI: Nicolae Robu o tine pe-a lui. Vrea metrou la Timisoara: Am prins curaj sa insist cu aceasta idee dupa o vizita la Barcelona!

Exit mobile version