Opinia Timisoarei

Cate locuri in care nesimtitii isi arunca gunoaiele la margine de strada sunt in Timisoara

TIMISOARA. Astazi sunt curatate de muncitorii de la Retim si politistii locali, maine sunt la loc. Vorbim de rampele clandestine de la margine de strada, din intersectii, ori de la coltul blocului, unde nesimtitii Timisoarei isi arunca deseurile.

CITESTE SI: Control ITM la Primaria Timisoara si la Politia Locala dupa ce opiniatimisoarei.ro a publicat salariile unor sefi din administratie, printre care cel de aproape 10.000 de lei brut al soferului lui Nicolae Robu. De ce nu poate fi verificat Vasile Paraschiv 

Mormane de gunoaie sunt adunate din aproape toate cartierele unde pe timisorenii tupeisti nu-i impresioneaza camerele video instalate si nici nu-i sperie amenzile.

Anul trecut, politistii locali au organizat si desfaturat 90 de actiuni pe mediu si salubrizare atat independent, cat si in colaborare cu inspectori de specialitate din cadrul primariei, de la RETIM Ecologic Service, DSP, Garda de Mediu si Comisariatul Judetean Timis.

Aproape 2.500 de amenzi au fost date celor care si-au abandonat gunoaiele pe strada, iar valoarea sanctiunilor se apropie de 1.300.000 de lei.

In total, au fost descoperite 599 de rampe clandestine de deseuri.

Exit mobile version