Opinia Timisoarei

Catalin Maruta, dupa „palmele“ primite la Happy Hour: „Totul a fost o farsa“


Catalin Maruta, vedeta Pro TV sustine, pe blogul personal, ca intreaga intamplare de pe platoul Happy Hour a fost o farsa pusa la cale de el, de 1 aprilie! Vezi ce spune pe blog!

Le multumesc mult tuturor celor care au inteles farsa mea de azi, de la Happy Hour. Le multumesc la fel de mult si celor care n-au inteles de la inceput ca era o farsa si mi-au sarit in ajutor. Pe scurt, pentru cine nu stie despre ce e vorba: fiindca duminica e 1 aprilie, am vrut sa le fac o farsa colegilor mei, cei cu care lucrez zi de zi de 5 ani, sa ma revansez pentru nenumaratele farse pe care mi le-au trasnit ei, de-a lungul timpului. Pentru asta, aveam nevoie de complici si am redus schema la doi: primul a fost Liviu, iubitul Israelei, si al doilea a fost regizorul de emisie, Dani Eftimie. Am stabilit cu Liviu ca, inainte de pauza publicitara, sa se “enerveze” pe mine, pentru ca-l intreb despre problemele lui cu alcoolul. Va jur ca nimeni din echipa Happy Hour nu stia nimic, in afara de regizor, cum va spuneam – l-as fi “farsuit”si pe el, insa aveam nevoie sa stie ce fac, sa nu-mi strice cadrele in direct. Zis si facut“, a scris Catalin Maruta pe blogul personal.

Mai mult, el a adaugat ca este mandru de cum i-a reusit intreaga intamplare: „Sunt mandru de acest moment reusit! Si mama mea intrase in panica, noroc ca a sunat-o Andra s-o linisteasca“.

CITESTE SI: Catalin Maruta, batut in direct, emisia Pro TV intrerupta! VIDEO Vezi cum Liviu ii da doi pumni!

Exit mobile version