Opinia Timisoarei

Catalin Iapa, numit secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii. Nicolae Robu, mandru de fostul consilier personal: Are experienta castigata alaturi de mine la Primaria Timisoara

TIMISOARA. Consilierul primarului Nicolae Robu pleaca la Bucuresti. Tanarul Catalin Iapa a fost numit secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii, miercuri.

CITESTE SI: Meritocratia din PNL, luata la misto de PSD. Calin Dobra: ‘Iapa e pe cai mari la Ministerul Dezvoltarii. Deja vad cum vin banii in Timis’. Ce-l intreaba pe Nicolae Robu 

Catalin a fost numit secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii si cred ca este o alegere foarte buna a premierului Orban, intrucat Catalin s-a dovedit un tanar valoros, cu valoare intrinseca, serios, harnic, dedicat si loial. Intruneste toate calitatile pentru a fi un foarte bun secretar de stat, avand si experienta in monitorizarea proiectelor pe fonduri europene, experienta castigata alaturi de mine„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro primarul Nicolae Robu.

Catalin Iapa are 31 de ani si e absolvent de Politehnica, Automatica si Calculatoare. Era consilier personal al primarului Robu inca din 2016, iar inainte a fost presedinte al Fundatiei Judetene pentru Tineret Timis.

Zilele acestea, primarul si-a completat garnitura de consilieri, prin aducerea lui Vasile Ruset, director la SCM Timisoara.

Domnul Ruset este angajat pe post de consilier personal al subsemnatului, avand in sarcina, coordonarea activitatii SCM, mai precis, prin delegare de atributii, principalele prerogative de director SCM (ordonare de credite, angajari etc)„, a precizat Nicolae Robu.

Acum primarul va trebui sa gaseasca un inlocuitor pentru Catalin Iapa.

Exit mobile version