Opinia Timisoarei

Catalin Botezatu: „Am fost sclavul Biancai si al Laviniei”

Bianca Dragusanu i-a declarat razboi prietenei sale Lavinia Ciuta. Mediatorul acestui scandal este creatorul de moda Catalin Botezatu, care in perioada in care a fost impreuna cu asistenta lui Dan Capatos, a avut grija de cele doua fete.

„Se impaca ele. Au impartit aceeasi casa. Bianca s-a suparat putin pe prietena ei cea mai buna pentru nu si-a facut timp sa iasa la o cafea in Londra. Lavinia e nervoasa. Bianca i-a oferit prietenia Laviniei, ceea ce este mai mult ca suficient. A primit-o pe Bianca Dragusanu in casa si i-a oferit vacante. Bianca spune multe la manie, apoi regreta. Lavinia facea parte din familie. Eu am dormit in pat cu fetele. Faceam glume cu ea. Bianca s-a simtit usor neglijata de aici scandalul. Eu am fost sclavul fetelor. Cat am fost eu langa ele nu s-au certat. Lavinia era copilul nostru prin prisma ca Bianca o iubeste mult”, a declarat Bote pentru „Acces Direct”.

Lavinia Ciuta a intrat si ea in legatura telefonica pentru a prezenta partea ei de adevar: „Nu este vorba despre nicio ruptura. Eu am crezut ca sunt intr-o relatie buna cu ea. Ea nu a purtat absolut nicio discutie cu mine. Sunt foarte dezamagita. Rufele murdare nu se spala in public. M-a ajutat. Nu inteleg de ce imi striga. Nu ma simt datoare fata de Bianca. A facut-o din prietenie, nu ca sa-mi strige. Eu iert dar nu uit. Nu ma intereseaza. Nu raspund la atac. Am sters numarul ei de telefon. Fiecare isi vede de viata ei.”

Exit mobile version