Opinia Timisoarei

Cat va castiga Ciutacu la RTV? Vezi aici ce salariu va primi prezentatorul Antena 3 la Romania TV

Victor Ciutacu a anuntat ca paraseste Antena 3, televiziunea care l-a facut celebru, fara niciun scandal si ca este o decizie gandita mult inainte. Se pare totusi ca motivul ar fi unul pe care toata lumea l-ar intelege perfect… banii.

Fostul sau coleg, Cristi Brancu, a dezvaluit in emisiunea lui de la Antena 2 care este salariul pe care Ciutacu il va incasa la RTV. Se pare ca dupa spusele lui Brancu, fostul prezentator de la Antena 3 va incasa un salariu urias, mai exact 15.000 de euro pe luna la noul lui job.

O sa va dezamagesc. Nu e nici un scandal. si, din punctul meu de vedere, nici n-are de ce sa fie. Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrarile-n mine. N-as avea nici un motiv serios sa ma plang si chiar nu-s genul care sa-si caute motivatie pentru autovictimizare. E o oportunitate de cariera si atat. Careia, dupa ani de refuzuri fara sa ma bat cu pumnu-n piept, am decis sa-i dau curs. E decizia mea, e viata mea, e responsabilitatea mea”  a marturisit  Ciutacu despre plecarea de la Antena 3.

Exit mobile version