Opinia Timisoarei

Cat de verde e unda verde la Timisoara? Nicolae Robu a dat piept cu semafoarele pe bulevardul pe care trec 25.000 de masini in fiecare zi!

TIMISOARA. 25.000 de masini trec in fiecare zi pe acest bulevard, conform ultimelor masuratori de trafic oferite de Primaria Timisoara.  Nicolae Robu a luat in piept artera pentru a le arata soferilor ca, in ciuda aglomeratiei, functioneaza unda verde.

CITESTE SI: Top cele mai lungi strazi din Timisoara! Care sunt cele mai scurte? A ta e printre ele?

Edilul a filmat cum a parcurs 4,1 km pe bulevardul Liviu Rebreanu (+ Iosif Bulbuca), pe unda verde, trecand de zece semafoare succesive.

Primarul a subliniat ca a parcurs acest traseu mergand cu 50 km/ora, intre Calea Sagului si Calea Buziasului. Aceasta, desi, pe acest drum se poate circula si cu 70 km/h.

Inca o strada cu unda verde! Este vorba despre lungul bulevard Liviu Rebreanu, care traverseaza orasul de la Calea Sagului pana la Calea Buziasului!. Total semafoare succesive pe verde: 10. Timp de deplasare: 6 minute. Distanta parcursa: 4,1 km„, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

CITESTE SI: Vom avea un NOU POD peste Bega, la Timisoara, cu o infatisare unica! Vienezii au facut planul. Cand incepe constructia? 

Vineri, primarul Nicolae Robu a demonstrat cum se circula pe unda verde pe bulevardele Take Ionescu si Simion Barnutiu.

CITESTE SIUnda verde pe una dintre principalele artere din Timisoara!? Ce-i invata Nicolae Robu pe soferi ca sa nu mai stea la semafor

Iata mai jos filmarea realizata de primarul Nicolae Robu pe Rebreanu!

 

Exit mobile version