Opinia Timisoarei

Cat de bine se circula in centru la Timisoara cand NU merg semafoarele! E spectacol! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Trafic fluent in centrul Timisoarei, pentru ca nu merg semafoarele! Acestea nu functioneaza in intersectia de la Conti, pe langa schela de petrol, in intersectia de la Banca Nationala, catre Bastion. Din acest motiv, nu sunt blocaje in circulatie, soferii merg cu atentie marita si, la mica intelegere, toata lumea trece fara probleme. Nici urma de coada de masini in toata zona.

Zau, daca nu e mai bine asa. Uitati, incolo catre palmieri stateai la doua cozi, una catre zona din spate la Posta Mare si inca la una dupa trecerea de pietoni, pentru ca au pus acolo aiurea un semafor. Apoi catre Bastion, vedeti, nu e coada, merge lumea perfect. Oare asta nu-i da de gandit si la primarul nostru care se incapataneaza sa puna cate un semafor pentru fiecare timisorean in orasul asta?„, spune un sofer de taxi, foarte relaxat.

In dimineata asta n-am auzit injuraturi si claxoane. Se circula foarte bine, toata lumea e atenta la ceilalti si traficul s-a fluidizat de la sine. Nu e nevoie nici macar de un politist ca ar da totul peste cap„, a spus un alt conducator auto.

Vezi imagini incredibile cu trafic lejer la ora de varf in plin centrul Timisoarei!

Exit mobile version