Opinia Timisoarei

Casti nervoase cu Angry Birds! Producatorii celui mai iubit joc video al anului lanseaza casti personalizate

Daca nu v-ati jucat niciodata Angry Birds, este cazul sa o faceti, pentru ca producatorii celui mai iubit joc video al acestui an vor sa lanseze si o pereche de casti care infatiseaza pasarile din joc. Castile nervoase, asa cum se vor numi, vor costa aproape 25 de euro.

Dupa cum stim cu totii, Angry Birds a spart toate topurile in materie de jocuri pe device-uri mobile, indiferent de platforma: iOS, Android sau chiar WP7. Constienti de succesul incredibil pe care l-au construit in cei doi ani de la lansarea jocului, cei de la Rovio cauta sa transforme titlul intr-un adevarat fenomen.

Asa se face ca, mai nou, vom putea achizitiona si casti personalizate Angry Birds pentru a ne exprima cat mai vizual preferintele in materie de gaming pe telefon. Dopurile nervoase vor fi disponibile in cinci culori si vor avea desenat cate unul dintre deja celebrele personaje: Red Bird, Green Pig, Black Bird, Blue Bird si Yellow Bird, scrie playtech.ro.

Orice fan al seriei isi va putea cumpara o pereche de casti cu adevarat furioase pentru aproximativ 25 de dolari. Este un pret cu mult mai mare decat cel al jocului, dar inca o dovada ca cei de la Rovio stiu sa isi atraga fanii si sa converteasca in profit popularitatea incredibila de care se bucura in continuare.

Exit mobile version