Opinia Timisoarei

Casnica de la „Masterchef”, Andreea Moldovan, femeie usoara?! A fost paruita in club din cauza amantului?

Andreea Moldovan cunoscuta drept Casnica de la Masterchef este cea mai controversata concurenta a show-ului culinar. Despre ea s-a tot spus ca si-ar fi inselat sotul cu unul dintre concurentii din emisiune, iar acum ies la iveala secrete din trecutul tumultos.

Andreea a avut, vara trecuta, o aventura cu un tip, Dan, din grupul nostru de prieteni. Toata nebunia dintre ei a durat cateva luni, dar au ascuns foarte bine totul: mergeau impreuna la club, la piscina lui la Snagov, dar mereu mai era cineva alaturi de ei. Iubita lui a fost plecata pe timpul verii la o bursa, dar cand s-a intors, cineva i-a spus si atunci a luat-o razna!„, a spus pentru Cancan una dintre amicele Andreei. „Casnica” a cunoscut furia rivalei intr-un club din Capitala, intr-o noapte din august 2011. „Iubita lui Dan a venit furioasa la noi la masa si a sarit la bataie la Andreea, s-au paruit, s-au lovit. Pana la urma au sarit niste prieteni si le-au despartit. Bogdan nu cred ca stie nici acum de povestea asta si oricum nu ar crede. El o iubeste atat de mult, nici daca ar vedea poze n-ar parasi-o, probabil!„, a mai precizat sursa celor de la Cancan.

Andreea si Bogdan, cunoscut drept DJ Optick, sunt impreuna din 2006 si s-au casatorit in 2009, dupa ce el a cerut-o de nevasta in direct, la radio. Cei doi au o fetita, dar si o relatie extrem de lejera, spun prietenii: „Ea iese in fiecare weekend in club, cu prietenii, danseaza, bea, isi face de cap. Bogdan are mare incredere in ea, dar el nu stie multe”.

Exit mobile version