Opinia Timisoarei

Casele romilor din atacul cu bate si furci de la Buzias calcate de mascati! Perchezitii la clanul Petrovici. FOTO!

UPDATE: Captura bogata de arme in casele clanului Petrovici care terorizeaza orasul Buzias. Dupa numai o ora de scotociri, politistii au gasit in prima locuinta verificata topoare, sabii, mai multe cartuse pentru pistol cu gaze si un pistol de asomat porcii.

La o a doua casa apartinand romilor batausi din Buzias, politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale au descoperit 5 sabii si mai multe topoare.

Arsenalul descoperit in locuintele romilor care au snopit in bataie cu bate si furci un roman, duminica, in plin centrul orasului au fost ridicate de oamenii legii. Armele vor fi supuse unei expertize pentru a se stabili daca nu cumva au fost folosite la diferite infractiuni.

––––

BUZIAS. Mascatii de la trupele speciale de interventie au descins in aceasta dimineata la locuintele membrilor clanului Petrovici implicat in bataia in plina strada de acum trei zile de la Buzias, care a socat o tara intreaga.

Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale cauta in locuintele romilor in special arme.

Prima casa perchezitionata este un palat tiganesc aflat chiar la intrarea in Buzias, Castelul P. Nichi.

La fata locului au fost adusi si cei doi suspecti, arestati preventiv, dupa incaierarea de duminica seara. Pe numele celor doi barbati au fost emise, marti, mandate de arest preventiv pentru 29 de zile pentru tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si portul fara drept de arme albe in locurile publice.

Va reamintim, mai multi cetateni de etnie roma au snopit duminica in bataie un tanar roman pe care l-au atacat cu pari, rangi si furci. Omul a ajuns in spital aproape desfigurat, iar medicii l-au operat de urgenta. Doi dintre agresori au fost arestati preventiv pentru tentativa de omor.

Sangerosul atac a fost filmat de cei care au asistat la intreaga scena, iar imaginile sunt socante. Vezi mai jos filmul incaierarii!

CITESTE SI: Imagini socante! Un roman snopit in bataie de o gasca de romi la Buzias! Ranitul e in stare grava la spital in Timisoara. VIDEO

Exit mobile version