Opinia Timisoarei

Cascadorie pe sosea. Un sofer rupt de beat s-a rasturnat cu masina. Foto

O masina a ajuns cu rotile in sus, duminica, pe soseaua care leaga Deva de Hunedoara.

CITESTE SI: Perchezitii de amploare in vestul tarii. Contrabandisti capturati de politisti. Foto si video 

Accidentul a avut loc in zona localitatii Pestisul Mare. Soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a lovit parapetul de pe margine si s-a rasturnat cu autoturismul pe sensul de circulatie de la Deva catre Hunedoara.

Martorii accidentului au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, salvarii si politiei.

In autoturism se aflau soferul si un pasager, care au refuzat ingrijirile medicale. Politistii au avut parte de o surpriza, cand l-au testat pe conducatorul auto.

„Un barbat in varsta de 50 de ani, din municipiul Hunedoara, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 687(din directia Deva – Hunedoara) pe raza localitatii Pestisul Mare, a pierdut controlul asupra volanului, rasturnandu-se pe partea carosabila. In urma evenimentului rutier nu au rezultat victime( conducatorul auto si pasagerul refuzand acordarea oricaror ingrijiri medicale).In urma testarii barbatului, a rezultat o concentratie de 0.76 mg/l, alcool pur in aerul expirat. In cauza, politistii au intocmit dosar penal pentru conducere sub influența bauturilor alcoolice„, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara.

Foto: Info Trafic jud. Hunedoara

Exit mobile version