Opinia Timisoarei

Cartiere din Timisoara, ‘calcate’ de politistii locali. Ce probleme au locuitorii din sudul orasului?

TIMISOARA. Rampe de gunoi, tineri turbulenti, caini fara stapan care circula liberi sau masini parcate aiurea sunt doar cateva dintre problemele cu care se confrunta timisorenii din partea de sud a Timisoarei.

CITESTE SI: Autostrada Timisoara – Belgrad, in aer! Ce au stabilit premierii Romaniei si Serbiei, Dacian Ciolos si Aleksandar Vucic?

Zonele Soarelui si Ciarda Rosie au fost luate la pas de politistii locali, care au discutat cu timisorenii sa vada exact ce necazuri au in aceasta parte a orasului.

Politistii au stat de vorba cu 101 timisoreni, iar printre problemele sesizare se afla prezenta cainilor fara stapan in zona blocurilor de pe Calea Buziasului sau circulatia carutelor cu cai, care nu respecta legislatia rutiera in aceeasi zona, precum si pe strazile din Ciarda.

CITESTE SI: Prima ninsoare la Timisoara? Anuntul meteorologilor! 

Timisorenii au mai acuzat parcarea autoturismelor pe trotuar, care impiedica circulatia pietonilor in zona Intrarea Venus, sau parcarea masinilor in dreptul caii de acces din spatele Gradinitei PP nr.38.

CITESTE SI: Imagini de la locul crimei care a uluit Timisoara, surprinse de o camera de supraveghere. Fata care l-a ucis pe omul de afaceri, ARESTATA!


O alta problema ridicata a fost cea a prezentei unor grupuri de tineri, in special in spatele Colegiului Tehnic Electrotimis, care le cer bani sau alte bunuri elevilor mai mici. In zona este de asemenea permis accesul minorilor in barurile de pe Calea Buziasului unde sunt practicate jocuri de noroc si sunt vandute tigari la bucata, dar si prezenta unor grupuri de tineri care tulbura ordinea si linistea publica pe str. Vasile Balmus.

CITESTE SI: Legatura lui Donald Trump cu Timisoara! Pe cine apreciaza presedintele Americii? Povestea din spatele unei fotografii!

In urma patrularilor pe care le-au facut in cele doua cartiere, pe langa cele sesizate de timisoreni, politistii locali au mai gasit 15 rampe clandestine de gunoi, terenuri virane sau neimprejmuite şi cladiri in stare avansata de degradare, dar si 10 locuri in care zaceau masini abandonate.

Politistii locali vor lua masuri si vor continua verificarile in toate zonele Timisoarei.

Exit mobile version