Opinia Timisoarei

Cartiere din Timisoara ‘calcate’ de politisti. Mizerie, oameni ai strazii si masini abandonate

TIMISOARA. Rampe de gunoi, masini abandonate, caini vagabonzi sau oameni ai strazii sunt doar cateva dintre problemele sesizate de timisorenii din doua cartiere ale orasului politistilor locali.

CITESTE SI: Ti se taie picioarele. Imagini interzise cardiacilor cu ultima isprava a temerarului din Timisoara Flaviu Cernescu. Foto si video 

Agentii au patrulat in ultimele zile prin cartierele Crisan, Modern, Dorobantilor si Tipografilor pentru a afla de la fata locului cu ce probleme se confrunta cetatenii. Oamenii legii au stat de vorba cu peste 200 de timisoreni, care le-au spus ca sunt probleme pe mai multe strazi din cele doua cartiere.

„In cadrul actiunii s-a relationat cu un numar de 226 de cetateni care au semnalat probleme intalnite de altfel si in celelalte cartiere in care s-a actionat pana in prezent, cum sunt faptul ca in anumite zone deseurile vegetale nu sunt ridicate de pe domeniul public, prezenta cainilor fara stapan, prezenta persoanelor fara adapost, dar si tulburarea linistii publice de catre grupuri de tineri in parcuri, seara”, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

De asemenea, politistii locali au descoperit mai multe locuri in care se aflau masini ce pareau a fi abandonate, 40 de rampe clandestine de gunoi, dar si terenuri pline cu balarii.

CITESTE SI: Redeschiderea navigatiei pe Bega catre Serbia se va face mai repede cu o jumatate de an. Ce se intampla acum pe canal, langa Timisoara 

Vizitele in cartiere ale politistilor locali vor continua si in zilele care urmeaza.

Exit mobile version