Opinia Timisoarei

Cartier intreg lasat in bezna de un sofer beat, in Timis

TIMIS. Zeci de familii au ramas in bezna, in urma unui accident petrecut miercuri seara. Un sofer a izbit cu masina un alt autoturism pe care l-a azvarlit intr-un stalp de curent.

CITESTE SI: Inarmati pana-n dinti! Mascati cu pistoale mitraliera in maini, pe strazi, la Timisoara! Ce se intampla? FOTO! 

Accidentul s-a petrecut in Lugoj pe strada Herendestiului. Soferul unui Logan a pierdut controlul volanului si a lovit o alta masina pe care a proiectat-o direct intr-un stalp de electricitate pe care l-a distrus. Firul de curent s-a rupt, iar cartierul a ramas in bezna.

Politistii ajunsi la locul accidentului l-au testat pe sofer. Aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,73 la mie.

CITESTE SI: ALERTA la Timisoara! Se asteapta la ce e mai rau! Decizia pompierilor din Timis 

O echipa de la compania de electricitate au decis ca stalpul frant trebuie inlocuit si s-au apucat de treaba. Potrivit lugojinfo.ro, reluarea alimentarii cu energie electrica in cartier s-ar putea produce undeva dupa miezul noptii.

Soferul vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului si va trebui sa suporte toate cheltuielile legate de inlocuirea stalpului, dar si reparatia masinii avariate.

Exit mobile version